En planke på spisebordet kan være fint det <3

IMG_0266

I dag skal vi ha en liten familie feiring av en veldig skjønn 40 åring og siden det blir taco buffet kunne jeg gå litt overboard på spisebordet #lykke 🙂

Ut i garasjen fant jeg en planke som jeg vasket og la på bordet som en base og så bare satt jeg litt ting jeg synes passet sammen opp på. Blant annet lysestakene mine i tre som jeg er så forelsket i og en giraff.

9remi 8

Dette var veldig for gjort og selv om det kanskje ikke er like lekkert som drivved likte jeg at den var så enkel og at tingene sto stødig på den. Blir nok en versjon av dette til jul tenker jeg. Gran og reinsdyr har jeg kjøpt på Nille. Lysestakene på Mijoli og Kahler på Glassmagasinet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s