Decopage dilla

 

Denne uka har jeg prøvd meg på Decopage og jeg elsker det! Jeg kan virkelig skrive under på at dette ER så enkelt at selv mor 🙂 Jeg begynte med et neshorn til Oliver sitt rom og så balet det på seg med et skjærebrett når jeg fant de skjønneste serviettene på Bekka. Jeg klippet så nært motivet jeg ville ha som mulig, tok decopage lim på brettet først og så et lag opp på servietten etterpå. Siden jeg er inn i en bling bling periode så tok jeg litt inka gull på håndtaket og så lagde jeg til en hempe av silketråd. Nå venter jeg bare til lakken skal komme i hus så er den klar til bruk.

 

Når jeg var liten samlet jeg på servietter og disse fikk nå se dagens lys. En blomsterpotte fikk fek 80-talls Mikke og Minni på seg til stor glede for bollisen som elsker Mikke mus:)

Det er ikke siste gangen jeg gjør dette!

Beklager dårlige bilder, skal begynne og ta fram kamera når jeg begynner på prosjekter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s