DIY Halloween spøkelser :)

 

Nå nærmer det seg Halloween og selv om vi ikke feirer det på ordentlig hjemme hos oss så elsker jeg alt man kan lage til Halloween sammen med musketerene mine  En liten skummel fest for familien har vi pleid å lage til og i år tenkte jeg å dele det med dere. Forberedelsene ihvertfall 😃

Først ut er disse søte spøkelsene vi skal henge over spisebordet. Der brukte jeg 2 kartong ark, sort tusj, silkepapir og lim. Først delte jeg et a4 katong ark i 2, tegnet munn og øyner på. Deretter limte jeg de sammen som en sylinder og avsluttet med å lime på silkeark jeg hadde klippt opp i strimler i bunnen av sylinderen.

Veldig lett og kjempe skjønne 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s